Slette bruker, bilder og innlegg

Blir alle mine bilder slettet sammen med innleggene dersom jeg sletter min konto? Hvilke eventuelle “rester” vil ligge igjen etter meg – om noe?

Vist 168 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Åh, nei May, ikke gjør det!!!

Stopp i vennskapenes navn, ikke slett.

Men det er et interessant spørsmål du tar opp May. Jeg antar det blir som å kaste bort nøkkelen til huset ,hvor andre romsterer med dine saker.

Husker et innlegg fra Trygve Lie tidligere i år hvor han stilte omtrent det samme spørsmålet. Svaret den gang var: Det du har skrevet under egen profil slettes av de som drifter Origo. Det du har skrevet i andre soner eller lokalsoner blir stående.
Bildene publisert under egen profil kan du vel alltid slette selv. Om bilder du har lagt inn i andre soner og lokalsoner blir liggende eller om de kan bli slettet av moderator kjenner jeg ikke til, men dette var altså i mai 2008
Det er altså mulig å rydde litt før en kaster nøkkelen og drar Hans A!

Det er klart at en kan slette mye før en drar,men som Otto sier så blir det en har skrevet i andres soner stående her på Origo.

May har jo også selv skrevet tidligere at alt en har bidratt med her allerede er lagret inne i fjellet i Mo i Rana. Og der blir ingenting slettet.

Tja…det var bare det at jeg lurte på hvordan ting ville te seg dersom man slettet bruker. Særlig det med bildene. Har lagt inn ganske mange bilder, så det vil være tidkrevende å slette dem – særlig her på origo hvor man ikke kan slette flere enn ett om gangen….

Har du tenkt å slette deg som bruker May? Er du lei hele forumet eller er det andre årsaker, om jeg får spørre? Litt nysgjerrig bare, da det er trist at noen så aktiv og hyggelig som du skal forsvinne?

Håper det ikke er følge av at jeg fjernet nesten alle mine innlegg i et annet forum,…
dine er altids toppers så langt jeg her sett… :-)

Neida, nei, Geir. :)
Det er bare det at jeg angrer litt på alle bildene jeg har lagt ut som er av personlig karakter. Ikke noe farlig – fikk bare en slags ettertanke med bismak…. Men siden systemet her er så tungvint, må jeg nesten ta fri en dag fra jobb for å slette alle bildene… Hadde vært lettere å slette bruker og deretter åpne en ny profil.
However – det ser ikke ut til at jeg får svar fra Vaktmesterkontoret på mitt spørsmål i tråden her med det første…. :(

Dersom du sletter bruker, sletter du alle dine egne samtaler og alle kommentarer som har kommet på din profil. De kommentarer du har lagt inn på andres tråder vil bli stående, hva som skjer med bilder vet jeg ikke, men regner med at de du har lagt i andres tråder blir stående, mens de du har “hjemme” slettes, med de konsekvenser det får. Tror at jeg har forstått dette rett, og håper forklaringen er god nok.

Prøv om du kan å slette kun de bilder, ett og ett, som du angrer at du har publisert!

Lykke til

Dersom du har f.eks ein Flickr konto behøver du ikkje laste foto til Origo. Du kan la bildet liggje på Flickr, men vise det på Origo eller andre nettsider ved bruk av link.Då vil fotografiet dersom du slettar det på Flickr òg forsvinne frå andre sider der du har brukt det

Har samme spørsmål som deg i tankene p.t. May. Hvis man skulle bli lei eller føle ubehag ved å være her, så burde man jo kunne krype tilbake til sitt anonyme lune hi…., men er det sånn? Vil de spor man har satt her være evige helleristninger eller bare spor i sanden som bølgene tar seg av når høst-stormene snart feier inn over landet…? Jeg håper jo at det siste er tilfelle, men frykter at vi har satt varige spor når verdenshistorien skal scannes……

Om det setter varige spor… da får vi håpe at de som scanner av dem finner det positive… er det mulig at det om noen hundre år framover blir sitert, liksom vi nå siterer gamle fritenkere og forfattere, og baner vei for fremtiden?

Èn ting er å få slettet sine egne innlegg May, enda værre er det å få slettet andres løgner om deg selv.

Jeg er pasifist, antirassist og mot vold. Allikevel har noen klart å lage en egen tråd om meg der jeg blir framstilt som en uhyrlig person som truer med å drepe noen. Dette er selvfølgelig bare sprøyt, men ikke desto mer ubehagelig for meg.

Kort om det som skjedde: Jeg debatterte politikk med noen FrP-ere. Det ble etter hvert bare tull og “skikkelig dritkasting”. For å avslutte det som jeg oppfattet som bare tull og tøys, tok jeg en spøk om å ta en pistolduell og avgjøre saken. Etter å ha lest hva jeg skrev, skjønte jeg at dette kunne bli misforstått hvis det ble lest uten å se det i sammenheng med hele debatten, og slettet det med en gang. En av de som rakk å lese dette var FrP-Reidun.

Nå har hun startet en tråd som heter: Dette kom nå i min private mail fra Jarle etter at jeg hadde avslørt at han skulle skyte Per FrP, men slettet det

Som bevis på at dette er sant sier hun følgende: Jarle for fem minutter siden “Hvis du leker politi så kan jeg godt leke skurk…” dette bruker hun som bevis på at jeg mente alvor…..!? Enhver kan vel lese at jeg bruker ordet leke. Alt som ble skrevet fra min side var ment som tull og tøys og jeg kunne ikke drømme om at noen skulle oppfatte det seriøst.

Nå har altså Reidun laget en tråd der jeg er med i trådens tittel og løgnaktig blir beskrevet som en som truer andre med pistol. Denne løgnaktige setningen dukker altså opp som navnet på en tråd hver gang jeg logger meg inn på Origo. Skal det være slik at hvem som helst kan lage en tråd og kalle den med andre deltakeres navn og påstå uhyrlige ting? Hvis dette er Origo’s policy så hopper jeg av. Reidun’s tråd med ovennevte tittel der jeg er involvert, kreves slettet idet dette kun er et uriktig og ondsinnet angrep på meg personlig!

Kan du regne med annet fra frepper?

Ca.

Håper du har kontaktet moderator, Jarle. Det er nettopp slike ting som gjør at jeg daglig vurderer deltagelse her.

Nei, men jeg regner med at de leser det som blir skrevet her inne i det aller helligste…..

Det kan du ikke regne med, Jarle. Tenk på alt som blir skrevet her i løpet av et døgn, bare. Du bør si fra, synes jeg. Og særlig fordi berta har lagt på sin egen profilside.

Jeg ville ha krevd den tråden slettet,Jarle. Kontakt vaktmesterkontoret og forlang dette. Hvis den ikke blir slettet innen kort tid ,så foreslår jeg å samle flere i en protest mot uønsket utvikling her på Origo.

Er det berter har? Hvem er hun eller hon?

Helt enig, Hans! Vote me in!

Jeg har i grunn sagt det som er å sies om saken. Ønsker egentlig ikke mere publisitet om dette, men når hun drar igang den rene forfølgelsen og engasjerer hjelpere som blåser dette opp til de store høyder så vil jeg si ifra og ta dette opp som et prinsipp. Skal det være lovlig å sværte en person i trådens tittel? Det er ganske ubehagelig å lese løgner om seg selv i en tråds tittel hver gang man logger seg inn. Jeg har vært her inne i over et år og hatt mye glede, men nå føler jeg ubehag ved å logge meg inn, og ønsker egentlig å avslutte. Og da håper jeg som May, at alt jeg har bidratt med kan slettes! Det er kanskje noen fra det fantastisk flotte Vaktmesterkonteret som kan si noe om dette. Jeg har hatt veldig mange fine opplevelser når jeg har spurt de om råd i løpet av den tiden jeg har vært her. De er dyktige!

Klikk på stjerna, så slipper du å følge den tråden, Jarle.

Jeg gjør jo det rett som det er når det er tråder jeg ikke finner interessante lengre May, men det er vanskelig å ikke sjekke om det er skrevet noe mer løgn om deg på denne tråden siden sist du var inne….

Jeg er ferdig med den nå, men jeg syns at man bør lage et forbud mot å ha en påstand mot et medlem av Origo i en tråds tittel! Det er derfor jeg tar dette opp i din tråd om å ønske å slette seg, May!

Here we go again Jeg har ikke tidligere sett den tråd fra Reidun som du tilsikter, men har selvfølgelig lest den nå, Jarle. Emnet som sådant har vært diskutert før, jeg refererer til tråden “Dikt til dårenes stat”! Jeg mener fremdeles at det er feil å direkte “henge ut” en person, men om du leser hva jeg har skrevet der Jarle, ser du at jeg påpekte at det er i orden å henge ut en Frp-anhenger, men ikke en som åpent erkjenner seg som AP-velger.

Jeg har som du vet fulgt deg og dine innlegg Jarle, og mener,uansett hva du tror, at jeg kjenner deg som en hyggelig og snill person, men at du har lett for å bli fornærmet og iblandt (om du føler at motdebattanten er fra Frp) sint og lett påvirket. I de tilfellene har du latt irritasjonen (eller tastaturet) gå føre tanken, hvilket du sikkert ikke mener, men man er jo bare menneske. Skal ikke stikke under stol med at jeg er likedan.

I tråden “Dikt til dårenes stat” fikk jeg til slutt beskjed om at debattantene måtte tåle og at de personer som her var utsatt, selv ikke klaget. Jeg hevdet at det kunne skje igjen, mot personer som ikke var like sterke, og at man da kunne risikere at gode debattanter kunne “hoppe av”, hvilket egentlig ikke er ønskelig.

Origo`s redaktøransvarlige så ikke problemet, og nå sitter vi her igjen. Jeg synes ikke du skal hoppe av Jarle, ting går over etterhvert! Jeg er ikke enig i alt du sier, kanskje oftest ikke, men har ikke problem med deg som person bak tastaturet! (kjenner deg jo bare gjennom det du skriver) Tror i grunnen at du har større problem med meg da?

Vi bør kanskje bare lære av dette, både du og jeg og flere, og måhende at det kommer noe godt av alt det vonde, mitt ønske her er at man viser respekt for hverandre, uansett hvilket parti det “ser ut” for at vi stemmer, det er ikke sikkert at motparten har rett i sine antagelser.

Nettopp det med avsikten fra avsender og mottagers reaksjon har vel du og jeg hatt disputter om før? Vel, håper du ikke missforstår min “agenda” som du kaller det, men forstår at jeg ærlig mener at ingen, ingen, uansett partitilhørighet eller meninger skal utsettes på denne måten, men jeg har forståelse for at det skjer i og med at Origo`s ansvarlige aksepterer det i visse tilfeller, sletter de Reiduns tråd, har de motsagt seg selv i sammenligning med “Dikt til dårenes stat” og det kan de ikke!

Jarle.☺

Jeg støtter deg 100%.
Ikke la deg harselere med av en berte (som May skriver)
Ingen løgn skal noengang stå her inne om et medlem.
Man må være voksen nok til å si “undskyld, dette var feil/ ikke riktig skrevet av meg.” (berta i dette tilfellet)

Sikkert mange av oss burde det, for det kan gå “fort i svingene”
mange ganger når vi skriver innlegg. ☺

Og du May, har bare til å holde deg her inne.
he,he.
Vi trenger slike som deg, med den gode skrivingen, som ofte får frem smilet i oss.
Og vi kjenner oss igjen i mange av dine “fortellinger”

Ta deg fri, slett bilder du angrer på, og stå på videre.
Vil ikke misste deg.
Jorunn.☺

Annonse

Nye bilder