Jeg vil bidra med: Lenker

Jeg innser at dette ikke er en liten filleting, men likevel en svært nyttig funksjon:

Jeg savner en enkel måte å samle og dele nettlenker med medlemmene i en sone. Jeg ser for meg en delicious-form for lagring og merking av lenkene og innholdet: altså med beskrivelse og tagger. Det er altså ikke godt nok å bare samle lenker i kommentarene, eller i et enkelt bidrag i en tråd.

Som et utgangspunkt ser jeg for meg at lenkene vises som en lang klikkbar liste, der hver oppføring består av 3 linjer:

1. Selve lenken, som selvsagt gjøres klikkbar.
2. Beskrivelsen av lenken (bare de 140 første tegnene, resten vises som “… (les mer)”.
3. Taggene til lenken

Linje 2 og 3 opptar vertikalt bare litt mer plass enn linje 1 alene. De tre siste lenkene som er tilføyd kan vises på forsiden.

Kanskje dette allerede finnes (det burde vel det?), men da er lenkedelingen i så fall ikke lett nok tilgjengelig. Mitt ønske blir da bare at funksjonen gjøres lettere tilgjengelig og mer synlig fra hovedsiden til sonen.

Kritisk for en funksjon som dette er at man kan søke etter kombinasjonen av flere tagger. Hvis ikke dette er mulig blir hele funksjonen nesten bare tullete (det er tross alt kombinasjonen av taggene som utgjør systemets styrke).

Mvh,
Johan

Vist 87 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Vi har testet dette ut en periode og pensjonert det mens vi fikk på plass en del andre sentrale funksjoner som f.eks. et godt sone-søk. Koden er fortsatt overveiende ferdig og mange spør om dette, så vi kan nok regne med å få dette på plass innen rimelig tid.

Ja .. gruppens anbefalte linker utenom origo hadde definitivt vært noe… bygger opp to fan sider og hadde vær en fordel og kunne lenke opp mot nettsider som feks myspace.

Annonse

Nye bilder