Får feilmld når eg skriv feilmld

Får mld Internal 500 status ett-eller-anna når eg rapporterer feilmeldingar. Vore slik sidan omlegging. Gjeld både firefox/safari/mac/pc. Det eg eigentleg ville varsle om i dag var at det kan se ut som om youtubevideoer ikkje lenger funker å embedde, men det er heilt sikkert youtube sin feil :)

Vist 36 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Funker fint? Skal prøve å komme til bunns i feilrapport-problemet. Skjer det også når du er logget ut?




Funker elendig (tester ut tre videoer i denne kommentaren). Testa om det gikk med felmelding når eg var utmeldt. Då fekk eg huffda-mld, ikkje internal 500. Men flott du sjekker ut.

Fant årsaken — filmene fungerte fint i Safari, men ikke Firefox. Skal være i orden nå, men bare for nye kommentarer/innlegg. Tester igjen:

Ang. feilrapport-problemet: Kan du prøve å tømme alle cookie for origo.no? I Firefox gjør du slik: Åpne Preferences, velg fanen Privacy, trykk på Show Cookies, tast origo.no inn i søkefeltet, velg alle resultatene (du kan trykke på det første elementet i listen, og så shift-klikke på det siste) og trykk på Remove Cookie. (Den enklere løsningen er å slette alle cookies du har, men da blir du logget ut fra mange nettsteder.)

Det fungerer om en legger inn URL koden og bruker formatkodene, som på en vanlig link.
Slik som her

YouTube-problemet er i orden nå, Johnny.

Herdis, skjer feilen når du prøver å lagre feilrapporten, eller allerede når du går inn på feilrapportsiden?

Når eg lagrer feilrapporten. Sjekker ut cookies når eg er tilbake på maskin. Takk for fiks!

Cookieslettetrikset funka dårlig. Får fremdeles: Status: 500 Internal Server Error Content-Type: text/html
500 Internal Server Error.

Du har ikkje tilfeldigvis eit anna triks på lur, Alexander?

Eg har lagt feilmelding direkte inn her av same grunn som Herdis nemner (500 ISE) og fått tilbakemelding om at den er overført til Feilrapport. Men eg finn den ikkje nokon plass. Før låg den på mi side, til høgre. Då kunne eg åpne den og komme med tilleggsopplysningar eller merke den som løyst. No er den kort sagt……søkk vekke.

Dessverre har vi ikke kommet noe lengre. Det er veldig mystisk. Skjer dette konsekvent på alle maskiner dere bruker (f.eks. jobbmaskin og hjemmemaskin), og på alle nett dere sitter på (jobb og hjemme)? Uansett nettleser?

For mitt vedkommande skjer det på begge maskinene eg har tilgjengelig her heime.
FF på begge.

Kunne du prøvd en annen nettleser bare for å se om det også skjer der?

Prøvde IE, samme resultat. 500ISE.

Skjer på to maskiner. Mac/Pc, heime/borte, IE/firefox/safari. Men så kom eg på noko lurt. Kva om kollegaen min logga seg på mi maskin og rapporterte feilmld? Det gikk! De har pinadø blokkert meg fra å levere feilmlder. Er det fordi eg oppdager så vanskelige feil, eller?! :)

Interessant! Vi klarer ikke å reprodusere feilen her. Om vi skal fikse dette må vi nesten ha en maskin i hendene hvor problemet manifesterer seg. Jeg hører at du skal innom kontoret vårt i morgen, Herdis — kanskje du kunne ta med laptopen? Jeg skal klare å være her innen kl. 10.

Flottings. Det er ein avtale du.

Annonse

Nye bilder