Et lite forslag til Origo...

Kunne dere klare å få en liten “popup” på skjermen som forteller at jeg har mottatt en beskjed? Det er nemlig slik at når man leser saker og ting og blar nedover, så forsvinner jo “kommandolinjen” med: Origo, Profil, Soner, forumLARVIK, Søk, Beskjeder og Logg ut. Vet ikke om dette er teknisk mulig, men det hadde vært veldig kjekt da!

Kommentarer

liker tankegangen din. Men i staden for popup, så hadde det funka betre med ein fast origomenybar i toppen for meg. plis?!

Yup. Enig med dere begge – gode forslag! Foreslo dette selv for over en måned siden. Forslaget gikk ut på å låse den øverste menylinja, slik at den holder seg på toppen, selv når man scroller lenger ned på siden. Akkurat slik Herdis også beskriver det.

Fordelen i fhl. til pop-up er at man da ikke bare har tilgang til meldinger, men også alt det andre i menylinja.

Kanskje vi kan lage et subtilt lite ikon av en knappenål (eller kanskje binders for å være litt originale og norske) (eventuelt ostehøvel), som du kan trykke på for å stifte fast menylinjen. Jeg har personlig ikke lyst på en menylinje som alltid følger meg, men jeg ser poenget.

the more subtilt, the better :)

Ostehøvel. LOL. Det er helt klart en intuitiv og bra metafor for å fiksere noe (ehh..?). Jeg gir min stemme til ostehøvel. Eller hva med spikerpistol? Sprayboks med spraylim? Kanskje ikke. Knappenål (eller kaaansje binders) kunne funka.

Bra uansett! Skjønner at forslaget mitt ikke var helt bak mål. Jobb videre med saken Kim, men personlig tror jeg nok at jeg ville foretrekke en fastlåns menylinje på toppen…

Annonse

Nye bilder