Opprette ny sone.

Jeg lurer på om det er lov å opprette en sone som jeg kan kalle"kjøp og salg". Det er sikkert mange på Origo som har ting å selge,derfor tenkte jeg på en sånn sone.Mange lager mye fint håndarbeid som de kanskje vil selge,men ikke de har penger til å ha en annonse i avisen.

Vist 98 ganger. Følges av 8 personer.

Kommentarer

Hei . Det er ikke noe i veien for å bruke Origo til handel.

tror det finnes noen slike soner allerede, kan jo kanskje lønne seg å søke litt og se om sonen du tenker på finnes? :)

Fikk beskjed fra Origos overhoder at det ikke var lov. Men er enig med Anne G.

Er det sagt noe om hvorfor dette ikke er lov?
Hva om noen ønsker å jobbe med prosjekt via en sone, og prosjektet er sponset – er det da tillatt å legge reklame på sonens forside for sponsorer?

Det står ingenting i Medlemsavtalen om at komersiell bruk ikke er tillatt. Det står derimot at man selv er ansvarlig for alt innhold som legges ut, og jeg kan vel ikke si at en salgsannonse bryter med noe lovverk eller noen av punktene i Medlemsavtalen – slik jeg leser den i allefall.

Hadde noen billetter jeg ønsket å selge, men fikk som svar at det var ikke det origo var ment til. men la oss prøve, så for vi se???

Hvis de har saker som Origo “ikke er ment til”, og som derved ikke er tillatt, så bør de vel fortest mulig komme på banen med en oversikt over hva “Origo ikke er ment til”.
Jeg ser ikke den store forskjellen på å selge en vare, og det å annonsere for et arrangement som har billettinntekter… som man jo oppfordres til å gjøre.

Foreslår at Anne Grete åpner en slik sone(om den ikke finnes alt) så kan vi jo prøve. Den bør hete " salg av smått og stort". Lykke til.

Jeg har allerede opprettet en kjøp og salg sone for lenge siden. Og det er en som heter Kjøp og salg i Hardanger også.

Det som har skjedd med min sone er at lokalsonen (Polarsirkelsonen) har utestengt den sonen for visning der på grunn av at de anser det som annonser. Og det vil de ha enerett på selv. Det nytter altså ikke å gi innlegg med ropert .

Min sone heter forresten Kjøp og salg Mo i Rana og intensjonen som en ser der ,var at det skulle opprettes en slik sone i hver eneste by med stedets bynavn etter Kjøp og salg . Når disse kunne tilsluttes en lokalsone så hadde det blitt en fin sak for medlemmene på Origo, Men slik vil i alle fall ikke de ha det her på Mo.

Hans.. Men de kan da ikke bestemme at du ikke skal få bruke ropert for resten av prigo??
Du kan jo knytte sonene din til hvilke som helst annen sone, om Polarsirkel ikke vil la deg reklamere der..
Men kanskje litt dumt om du skal knytte sonen t.f.e Bergen om det er folk fra Mo som skal selge.. Det kan kanskje gjøre det vanskeligere å få solgt.

Så et innlegg på sonen “gi og få”,der en ville selge noe pågrunn av plassmangel.Det innlegget er blitt godkjent, virker det som.

Anne Grete: i sin tid spurte jeg origo ledelsen om jeg kunne lage en sone om salg og kjøp.. og dette fikk jeg lov til.. jeg har slettet den profilen jeg hadde den gang, men sonen ligger sikkert her på Origo enda (?) og den kan du gjerne overta om du vil, og finner den igjenn..

Anne Grete.. Ja, jeg har ikke tenkt å slette det hvertfall:)

Men er enig i at en kjøp og salg sone også kunne vært, da “Gi og få”-navnet kan gi inntrykk av at det er gratis det som er å finne der inne.
Men annonsen din får stå den:) Så kan vi heller sette opp “Gi og få” og “kjøp og salg” som anbefaling hos hverandre under anbefalte soner inni sonene.
Så det folk ikke finner gratis “hos meg” kanskje dem finner billig “hos deg” eller omvendt:)

Har slettet det jeg skrev om salg av sykkel,men det var et annet innlegg jeg tenkte på.Det var et møbel som skulle selges pågrunn av plassmangel.Prøvde å opprette en sone “salg av smått og stort”,men det gikk ikke an å lage en sånn sone.Smart tenkt det siste du skriver i komentaren din,Gro.

Annonse

Nye bilder