Utestengt fra sone. Vil slette bilder.

Hei.
Hvis man er sparka ut av en sone og vil slette bildene man har lagt inn der, hva gjør man da?
Henter hagla?

Vist 199 ganger. Følges av 9 personer.

Kommentarer

Hagle er ubrukelig til slike formål . Et uheldig ordvalg her. Enten må du få tilgang fra verten til å slette bildene, Eller så får du be han pent om å slette de bildene du ber han om.

Jaha. Så de kan fritt velge å sparke et medlem og samtidig velge å “beholde” bildene?
Jeg vet nu ikke hvor lovlig dét er, men det lar seg vel undersøke. Og dét skal jeg gjøre.

Utestengelse er vel gjerne et resultat av at man selv har brutt noen regler…?
For øvrig har vi lest svaret du fikk på hver vår måte, du og jeg:
Det jeg så, var at du fikk konkrete råd om hvordan du kan gå frem for å fjerne bildene.

“Utestengelse er vel gjerne et resultat av at man selv har brutt noen regler…?”
Nei nei. Utestengelse fordi man i dette landet ikke må si et vont ord om innvandrere, nemlig. Det er ikke brudd på regler. Det er avisenes forsøk på å kneble en hel befolkning ved å rasere ytringsfriheten.
Men dere er antakelig utstyrt med de samme skyggelappene som resten av avisene . Så det nytter vel ikke å statuere et poeng til en vaktmester heller.

jeg vet ikke hva eller hvilken sak du eventuelt refererer til her..men det jeg vet er at det finnes ulike måter å si ting på..men uansett så kom jo Hans her med en enkel og konkret måte du kan prøve å fikse det på.

Ja susanne jeg har fått svar. Jeg er jo ikke blind. Bare forbanna! De svarer ikke på henvendelser.

Hadde tre komentarer til denne artikkelen. http://www.blv.no/lokalsider/hadsel/article4421196.ece
Første komentaren var “på grensa”. slettet. andre komentaren , kraftig barbert. Sletta. Siste komentaren barbert intill beinet. Sletta og utestengelse.
Siste komentaren som førte til utestengelse var en eneste linje som gikk noe sånt som:
“Jeg tror det er en mulighet for at klippet med Neda er i scenesatt av profesjonelle” (Klippet på youtube om Neda som ble skutt i iran)

Memo til meg selv: Aldri legge bilder inn i andres soner. Last opp til egen profil og bruke bildelinker derfra. Forøvrig synes jeg at det er nok konspirasjonsteorier her i verden.

Hadde jeg visst at man skulle laste bilder til sin egen profil, hadde jeg gjort det. Lett å gå seg vill her inne.
Og nei. Der er IKKE nok konspirasjonsteorier i verden. De som påstår noe slikt, har på en måte resignert og valgt å lukke døra til “det store bildet”.

OBS! OBS! Seriøst off topic og ikke et eksempel til etterfølgelse, men jeg kunne ikke dy meg:

Og nei. Der er IKKE nok konspirasjonsteorier i verden. De som påstår noe slikt, har på en måte resignert og valgt å lukke døra til “det store bildet”.

Du kan kanskje fortelle meg hvor Michael Jackson, Elvis og Jim Morrison har jam-session akkurat nå da? Se ellers http://skepsis.no/blog/?p=2100

Og så til saken:
Bildene du har publisert på sonen til Bladet Vesterålen er fremdeles dine, og du kan be vertskapet om å slette dem uansett hvor god eller dårlig grunn de hadde for å kaste deg ut.
Ha ellers en strålende sommer dag!

Jeg leste selvfølgelig ikke “bruksanvisningen” for bildeopplasting på origo. Så hvis man ennu har rettighetene til bildene, er de jo “berget”. Forbauser meg ikke at der allerede er konspirasjonsteorier om MJ.
Men jeg orker ikke den fyren. Eneste fornuftig mannen har gitt meg er anledningen til å formulere hva et paradoks er. At millioner av mennesker ser opp til en halvgammel sjuk pedofil, må være et av de største paradoksene i moderne historie.

Fikk en mail med kopi av forrige post, så selv om den har blitt slettet,
velger jeg å svare Ståle ettersom han lurer:
Neida. jeg er ikke moderator.
Ikke er jeg spesielt tafatt heller – bare alminnelig høflig.
Sikkert uvant for enkelte:-)

Susanne, det var ikke meningen å være frekk. sorry
Var bare opprørt og forbannet.

Når det gjelder MJ er det ikke bare jeg som tror fyren er pedofil.
http://www.kjendis.no/2009/07/06/kjendis/michael_jackson/republikanere/7076712/

En digresjon i det hele, men du har tatt en del jækla flotte bilder :)

Enkelte soner som Avisa Firda driver med samme sensur som de drev med i Sovjetunionen og ikke et demokrati verdig.
Nå risikerer jeg å bli utestengt men her kommer mailer jeg har fått fra dem på slettete innlegg som ikke bryter Norges lover.

Avisa Firda
fredag 3. juli kl 15 Vertskapet i sona Avisa Firda har sett seg nøydde til å slette kommentaren “Vi trenger å stenge grensene, det ryr jo inn med snyltere og …”. Grunngjeving: Hald det på eit sakleg nivå. “snyltere og løgnere”

Avisa Firda
for tre timer siden Vertskapet i sona Avisa Firda har sett seg nøydde til å slette kommentaren “Som i flere aviser så er det sosialister og spessielt SVere s…”. Grunngjeving: Du burde teke teikninga då du fekk den første meldinga om sletting

Avisa Firda
for tre timer siden Vertskapet i sona Avisa Firda har sett seg nøydde til å slette kommentaren “Nytte? Vi har ingen nytte av den innvandringen som skjer…”. Grunngjeving: Viser til tidlegare grunngjevingar. Same årsak her også.

Avisa Firda
for tre timer siden Vertskapet i sona Avisa Firda har sett seg nøydde til å slette kommentaren “Nei jeg mener ikke de skal sitte i fengsler der kriminelle si…”.

Avisa Firda
for tre timer siden Vertskapet i sona Avisa Firda har sett seg nøydde til å slette kommentaren “Og her slettes innlegg med hard hånd som sosialistene som sit…”. Grunngjeving: Som sagt gong på gong: No må du ta skjøne at innlegga dine som er blitt sletta er fjerna fordi dei er ein overtramp – både i form av hatytringar og usaklege generaliseringar. Slik du fer fram i debatten, må vi med dette sende deg ei åtvaring om at vi vil stengje deg ute frå vår Origo-sone dersom du framover ikkje kan rette deg etter spelereglane i ein debatt.

Avisa Firda
for tre timer siden Vertskapet i sona Avisa Firda har sett seg nøydde til å slette kommentaren “Mailer med slettede innlegg. De 3 siste i dag. Vertskapet…”

Det er politikerene som har bestemt at det skal være slik. Ikke avisene.
Det er for å kneble det norske folk for at integreingen skal gå knirkefritt.
Men de gjør seg sjøl en bjørnetjeneste. Har jeg ikke hvert innvandringsmotstander før, så er jeg det hvert fall nå. Jeg er utestengt fra sonen Bladet Vesterålen for en enkel setning. Ytringsfriheten er rasert og jeg nekter å godta det.

A tribute til “bladet Vesterålen”,
tror sannelig jeg skal vurdere abonnement!

Tone, du har desverre misforstått. Du hyller at norge ikke skal ha ytringsfrihet. Patrioismen i norge er
på et lavmål og du er en av de som har bragt den dit. Du er en skam for det norske folk.

Debatten over hører ikke hjemme på Vaktmesterkontoret. Denne sona er er en offisiell Origosone for feilrapportering.

Agree.
Stengt!

Annonse

Nye bilder