Opp og ned

Det går opp og ned her i livet. Slik skulle det vært med innleggene mine også: For jeg savner en funksjon på profil der jeg kan styre rekkefølgen på innlegg. At jeg selv kan plassere de jeg vil ha øverst øverst. Er man aktiv på egen profil blir det jo noen innlegg i flyten etterhvert, noe er mer aktuelt for den dagen eller uka, mens andre er mer tidløse og noe man vil ha synlig tidlig (som vi kan med avstemmingsalternativene – og da lurer jeg forresten på hvorfor dere kaller det avSTEMNING – det er vel ingen stemning vi snakker om – men å stemme og ei avstemming?)

Stemningsfull hilsen : )

Kommentarer

Jeg kan iallefall svare på sistnevnte;
og det er at det å stemme over noe heter avstemning på bokmål og avstemming på nynorsk.

OK – i rest my case på avstemning da. Da er jeg nynorsk orientert uten å være klar over det : )

Når du sier “styre rekkefølgen på innlegg”, mener du altså innleggene som ligger på profilsiden din, under overskriftene “Dine egne samtaler” og “Dine innlegg rundt om på Origo”?

Disse blokkene er per definisjon sortert på dato. I tillegg til disse utdragene har du også en komplett liste over samtaler du følger. Kanskje det du egentlig tenker på er en bokmerkefunksjon? Det har i så fall nettleseren din.

Jeg tenker på innlegg jeg legger på egen profil, innlegg rundt om på Origo er ikke så vesentlig å styre rekkefølge på, slik jeg ser det. Vil jeg for eksempel ha mine filmfavoritter, bloggene mine jeg anser som mest interessant øverst, går vel ikke det i dag (?) De går nedover i flyten etterhvert som man legger til nye innlegg. Enkelte innlegg er aktuelle en kort periode, andre ikke – likevel kan de være ok å beholde med kommentarer fra andre etc.

Det er noe jeg også savner- mulighet til å rulle oppover gamle artikler og innlegg i egen sone, gjøre utvalgte innlegg til “topptråd”.

Altså IKKE en forhåndsdefinert “sortering”.

Annonse

Nye bilder