Kjente OS/nettleser-utgaver som Origo ikke støtter?

Jeg fikk vite av en tillitsvalgt som jeg hadde invitert inn i en lukket sone at han ikke fikk meldt seg inn i Origo. Han kom helt fram til inntasting av kode fra sms og vips kastet systemet ham ut.

Kjent fenomen?

Han var ikke sikker hvilken Windows OS-utgave han hadde, men trodde det kunne være W95. Glemte sjekke hvilken nettleser han har.

Er det noen kjente kranglete OS/nettleserutgaver der ute?

Vist 565 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Vi har sluttet å brekke ryggen vår i forsøk på å støtte IE6 og eldre. IE6-brukere skal få en advarsel om dette. Med W95 kan han risikere å ha noe som er så gammelt at vi ikke har advarsel for det engang. Det er tross alt 14 år siden. WWW var bare noen få år gammelt da og teknologien har beveget seg lysår siden den gang. Han får ikke spilt Playstation 3 spill på sin Playstation 1 heller ;o)

Det er som Christian sier, vi så oss ikke lenger i stand til å støtte IE6. Det er rett og slett for mye merkelig inkonsistens i forhold til nyere nettlesere. Men Origo skal virke prikkfritt med alle moderne nettlesere. Siden Origo er laget med web-standarder så bør den også være allment tilgjengelig, men vi har enda til gode å se noen bruke tjenesten med en leselist så det kan hende det gjenstår noe arbeid der.

I tillegg til overnevnte: Finn ut hvilken nettleser det var, så kan vi si om den støttes. Dersom han bruker en gammel versjon av Internet Explorer skal det stå en advarsel øverst på siden. Gjorde det dét?

Annonse

Nye bilder