Bidrag på soner

Det hadde vært så greit å kunne legge ut bilder og tekst kun en gang, med avkrysningsvalg for alle de ulike soner hvor man ønsket visning. Det ville gjøre ting enklere, og alle kommentarer hadde blitt samlet.

Sånn som det er per dags dato så må man gå inn på de ulike sonene for å legge ut bidrag, og kommentarene blir vist kun lokalt på disse sonene.

Hva synes dere i Origo om dette?

Vist 192 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

høres ut som et kjempeide synes nu eg:-)

Tiltredes! På lokalsoner som mer eller mindre overlapper samme område ville dette være svært nyttig.

Ja, dette har jeg også tenkt flere ganger. Risikoen er jo at noen poster ting i “alle” soner hele tiden og at det blir mye “spam” på grunn av det, men da bør jo folk bare kaste vedkommende ut…

Jeg er i alle fall personlig positiv til enklere krysspublisering på Origo – men det må gjennom utviklingskomiteen – og om det overlever klare å lirke seg inn i en svært travel timeplan. Jeg skal gjøre et forsøk, så skal jeg prøve holde dere oppdatert :o)

Eg synes det hadde vore fantastisk å krysspublisere både arrangement, bilder og innlegg i Origo. Det er vel så mykje spam at folk poster samme innlegget i mange soner manuelt som at systemet kan hjelpe deg å gjere det. Det som er veldig kjipt med å ikkje kunne poste til fleire soner er at ein ikkje får samla kommentarene til bildene og arrangementa. I staden for å ha ein plass å diskutere, må ein spre diskusjonen til fleire stadar – noko som gjer det vanskeleg å få til ein god debatt. Av erfaring er det svært få som har det i seg at dei skal spre alt til alle. Dei fleste tenker seg om før ein poster.

Muligheten er jo der, ser at når Tore Steinset legger ut bilder i en sone og man klikker på det så kommer en til sonen “dingja”, så det er mulig, selv om ikke jeg vet hvordan han gjør det.

Annonse

Nye bilder