Innlogging

Når jeg går fra “mitt origo” til “hele origo” så blir jeg utlogget. Jeg kan ikke trykke “bra” eller kommentere bilder/innlegg, for når vinduet med innlogging kommer opp og jeg slår inn koden så får jeg meldingen “noe gikk galt under innloggingen”… Blir litt kjedelig på origo da….

Vist 101 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Ja, man kan ikke engang ha en annen nettleser det samme skjer. Det er drittkjedelig å måtte logge seg på hele tiden – :-(((

Dette er jo noe som er endret, var ikke sånn før…

Det skjer her også, må logge inn hele tiden……

Nei, og forandringen er ikke til det bedre!

Jeg har nesten sluttet med å lese Lofotposten pga. dette – så abonementet vil bli sagt opp ved neste forfall.
Jeg gidder simpelthen ikke den forbaskede inn og utloggingen.

Det er jo snakk om noe tastetrykk for å forandre på dette – men ingenting skjer.:-(((

Bare ikke gi opp ;-)
Det meste ordner seg til slutt, så hold motet oppe ;-)
Forstår frustrasjonen, kan jo hjelpe og kopiere profilen sin og lage en ny (aldri prøvd selv ettersom jeg er ny her, men har ikke møtt ett eneste problem enda) skader ikke prøve, ville nok gjort det selv om jeg møter de samme problemene som beskrevet ovenfor.
-———
Mvh Fredrik Osland

Men Fredrik – problemet er jo at man må logge seg inn om man bytter side. Det er ikke noen nyvinning – det er et gedigent irritasjonsmoment.

Men de er vel slik Amdia vi ha det – en stille nedleggelse? ……..?

Sparebankstiftelsen DNB har kjøpt Amedia for 1,4 mrd. Kanskje det er de som kanskje vil la Origo dø en stille død? Noen vaktmestre har ikke vært å se her på uminnelige tider. Jeg opplever ikke de problemene som er nevnt her, verken på PC eller mobil. Mener at Origo-utviklerne er (var?) Mac-folk, og at Windows-brukere kunne ha problemer pga forskjellige valg av nettleser. Men jeg kan dessverre ikke hjelpe med tekniske greier. Bruker selv W7 og IE8 (PC). Telefonen har W10.

Det var nytt for meg. Mostly,så da lærte jeg noe nytt.

DNB ar jeg ikke høye tanker om så da går det nok den veien høna sparker.

Problemet er he uansett hvilken nettleser du bruker. Har prøvd å kjøre Origo på en og lese Lofotposten i en annen (abonent) men da køler alt seg okke som..:-(

Annonse

Nye bilder