Pensjoneres

Vel, kan man ikke overlate roret til andre – med å drifte det videre ???

Vist 213 ganger. Følges av 8 personer.

Kommentarer

Godt spørsmål.

Ingen svar- har de allerede lagt ned Vaktmestekontoret ????

Ja nå er det gått noen dager og intet svar – mange som vil fortsette – og sikker mange andre med data kunnskaper kan overta. Det er da ikke så vanskelig – jeg drifter selv andre sosiale medier – så 1 ekstra kan jeg godt klare å hanskes med. + alle medhjelpere som ønsker å bli med og administrere

Jeg har ventet på svar fra vaktmesterkontoret siden mai 2014 …. så du får nok fullvente, men det finnes noen som vil fortsette …. ta kontakt med Jon Reina f.eks …..:) Det kan foreligge et litet problem dog, for vi står i hvert vårt rede ……:)

Jeg tror jeg vil kalle dette for mangel på ansvar fra Vaktmesterkontoret jeg, Gabriel W. Johansen. De har tross alt vært “dirigentene” hele veien.

Så vidt jeg forsto formidlet bare vaktmestrene eiernes avgjørelse. Eier av Origo (og Amedia) pr, i dag er Sparebankstiftelsen DNB som etter sigende er en filantropist stiftelse med 10% eierandel i DNB og som bruker utbyttet til å støtte norsk kultur av ymse slag. Hvis du trykker på Meny der under linken, finner du navn på kontaktpersoner. Det er nok best å ta kontakt med eierne direkte.

OK, da får vi prøve det da! Søke om støtte…? Ingenting skal være uprøvet fra min side iallfall!

Ranveig Frøvik, du som har “truffet spikeren på hodet” flere ganger og ser hele problemet, kan du forfatte noe for oss?

Eikerol skulle ta kontakt med dem direkte, sa han. Jeg går ut fra at han gir oss beskjed om det han har funnet ut. Det er så mye som er uklart ennå, synes jeg, at man rett og slett først bør ha en telefonsamtale med noen i denne stiftelsen som har vært involvert i beslutningen om å nedlegge Origo, og få kjenskap til begrunnelsen m.m. … (Etter å ha lest hva stiftelsen står for, føler jeg meg ikke helt overbevist om at grunnen er lønnsomheten …) Jeg avventer Eikerols tilbakemelding først. Men hvis dere vil skrive, Elisabeth, så bare bruk de argumentene jeg brukte i mine kommentarer som dere eventuelt er enige i …

Takk for det Ranveig. Jeg skal være mitt ansvar bevisst ;-)

Det er viktig at flest mogeleg skriv og kontaktar dei som sit på makta her.
Kvar for oss er vi svake, men viss mange kjem med ynskje, forslag og krav, kan det hjelpe???

Det må da finnes noen som forstår hvor viktig dette er? – og hvis vi er mange nok – hvorfor ikke?

Du overlever vel uten Origo, Elisabeth Dahl? ;-) Nettsteder kommer og går, og norske nettsteder er ikke konkurransedyktige. Slik er det bare. Jeg har selv satt stor pris på Origo, men klarer ikke å engasjere meg så sterkt i nedleggingen – likevel; all ære til de som gjør det.

Det gjør jeg selvfølgelig Mostly, men med alle disse sonene om lokal kultur, bilder, matoppskrifter ;-) dikt, og ikke minst Norges-historie som gir kunnskap om hele vårt vidstrakte land på et sted, ser jeg at vi taper noe verdifullt. I respekt for de som har lagt en masse arbeid iform av tid og engasjement i dette som også jeg har hatt glede av, bøyer jeg meg for i dypeste respekt for. Origo har hatt en misjon langt utover det vi i øyeblikket forstår verdien av, ikke minst det sosiale, dele interesser og få nye venner på tross av alder og sted.
Krangle om politikk kan vi gjøre hvor-som-helst.

Takk for alle kommentarene. Blir det siste innlegget mitt – har lastet ned alt – så jeg skl nok få lastet det opp igjen på eget sosialt nettverk. GOD JUL.

Annonse

Nye bilder