Det gikk som det skulle?

Da har vi fasit i hand …… Alle de blodröde avisene trakk seg en efter en etter at de startet med SENSURERING av sidene, de krevde identiteter og de krevde fullt navn og resultatet ble som forventet ….. debattene döde ut! Er det ikke fantastisk? …. Lykke til videre til alle venner og bekjente, vi kanskje finner hverandre en annen gang …. i et bedre forum?

Takk for meg…..:)

Vist 79 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Trur det også ble sånn at allmennheten uten noen stilling i mediahus tok opp aktuelle saker før autoriserte journalister. Ofte så en at alminnelige borgere var før avisene og la ut aktuelle bilder og kommentarer på sine sider. Dette ser en selvfølgelig mest på FB,men også på de lokale bygdesoner på Origo. Dette er jo største trusselen for papirutgaver og deres journalister. Mediahusene prøvde først å kutte ut alle linker til andre soner enn sine egne opprettede soner for lokalavisa ,som om det skulle berge dem. Dette hjalp selvfølgelig ikke. Avisene tar nå konsekvensene av at nettet er kommet for å bli og at papirutgaver er på rask vei ut.

Enig med deg i alt unntatt den siste setningen, Hans.

Papir er på vei ut, sant nok. Men det underbygger jo ikke nedleggelsen særlig at man ville sensurere eks.v Origo med å kutte lenker – ris til eia ræv er det nok vi har vært vitne til.

Avisene vil nok tape ytterligere på dette – nå mister de den største bredden av skribenter – enkelte har jo gitt dem nyhetsstoff også.

Sørgelig nok så endte det med at noe mange har benyttet seg av ble solgt.

Takk for tiden på Origo – til alle som fortsatt henger med. Det har vært mange gode stunder og mye kunnskap som er delt blant medlemmene og for ikke å glemme alle de flotte bildene som har vært vist her.

Annonse

Nye bilder