Fjerne ting fra lokalsoner

Bare bidrag som er merket med ropert hentes fram til lokalsonene.

Hvis ditt innlegg, samtale eller bilde har havnet på en lokalsone uten at du ønsker det er det eneste du trenger å gjøre å finne bidraget ditt, trykke på “Rediger” og krysse vekk roperten. Tilgangen kan fremdeles stå til “Alle”. Alle som vil kan da fremdeles oppsøke bidraget ditt, men det forsvinner fra lokalsoner.