Viser arkivet for stikkord utmelding

Selvmord

Er det en funksjon som ved et klikk (eller bare noen få) sletter alle artikkler og bilder man har bidratt med når man sletter profilen sin her på Origo? Ev ja, hvor er den?

Utmelding av sone inne på sone fungerer ikke

Oy!

Jeg har kåla endel for å melde meg ut av Mac sonen og har oppdaget at hvis man går inn på en sone for å melde seg ut så blir man ikke meldt ut. Man må gå på sin egen side, velge soner der for så å klikke på verktøy symbolet på sonen man vil melde seg ut av også melde seg ut. Først da blir man meldt ut av sonen.

Rock on!