Et spørsmål ang. pensjonsalderen

Starter ny tråd siden nytt spørsmål ville drukne i den opprinnelige pensjonstråden…

Er det slik at brukerprofilene ikke er synlige/tilgjengelige etter 31. oktober? Hvordan vil i så fall de publiserte sidene (innlegg og bilder) se ut: kreditert eller anonymisert?

Det gikk som det skulle?

Da har vi fasit i hand …… Alle de blodröde avisene trakk seg en efter en etter at de startet med SENSURERING av sidene, de krevde identiteter og de krevde fullt navn og resultatet ble som forventet ….. debattene döde ut! Er det ikke fantastisk? …. Lykke til videre til alle venner og bekjente, vi kanskje finner hverandre en annen gang …. i et bedre forum?

Takk for meg…..:)

Pensjoneres

Vel, kan man ikke overlate roret til andre – med å drifte det videre ???

Vi pensjonerer nå Origo.no

Origo har i ni år vært en sosial plattform der hvem som helst har kunnet opprette profiler og soner – alene, i grupper og for lokalsamfunn. Det har vært en plattform for mye moro og nytte, og er det i enkelte kriker og kroker fortsatt. Men kostnaden mot nytten forsvarer det dessverre ikke lenger. Derfor kommer vi til å stenge for videre bruk av Origo 31.oktober.

Det er så mye bra innhold, historier og samtaler på Origo at vi ønsker å beholde det for ettertiden. Derfor kommer vi til å la offentlige sider på Origo leve videre. De vil ikke kunne redigeres, men de vil være der. Synlige på internett og mulig å søke seg frem til på Google. Fram til vi stenger har du tilgang som i dag til å endre, slette og skrive. Etter 31.10. blir det ikke mulig å gjøre noen endringer, logge seg inn, eller lage noe nytt.

Du får muligheten til å hente ut ditt eget innhold
Vi har laget klar en side hvor du kan eksportere alt innhold du har bidratt med, på tvers av soner. Denne kan du velge å hente nå, ved å gå under “Innstillinger” og “Last ned innholdet ditt”, eller ved å følge denne lenken. Du kan også hente alt innhold rett før stenging, hvis du ønsker å bruke Origo litt lenger. Vi gir ny beskjed noen dager før utgangen av oktober.

Rettighet til innhold
Alt innhold som er lagt inn i Origo tilhører brukeren. Du kan ikke uten videre (dvs eksplisitt samtykke) hente ut (manuelt eller automatisk) og lagre/bruke innhold som er lagt inn av andre folk, selv i soner der du er vert, til annet enn privat bruk. Se vilkårene her.
(edit: Presisering at lagring til privat bruk er lov etter Thomas Gramstads kommentar)

Vi kan ikke eksportere hele soner, siden flere bidragsytere har rett til sitt innhold. Hvis du har fått lov av alle andre bidragsytere kan vi hjelpe deg med en WordPress-eksport av en sone. Kontakt oss på support@origo.no.

Dele med lokalaviser?
Origo har gitt deg muligheten for å dele innhold du poster i soner, videre til lokalavisen. Dette vil nå avsluttes. Ønsker du å fortelle om arrangementer, dele bilder eller sende debattinnlegg, har avisene nyere tjenester for dette som du enkelt finner fra forsidene deres.

Takk for alt du har skapt og delt på Origo siden 2007!

Innlogging

Når jeg går fra “mitt origo” til “hele origo” så blir jeg utlogget. Jeg kan ikke trykke “bra” eller kommentere bilder/innlegg, for når vinduet med innlogging kommer opp og jeg slår inn koden så får jeg meldingen “noe gikk galt under innloggingen”… Blir litt kjedelig på origo da….

Får ikke epost.

Hei. I vinter ble det brått stopp på epostvarsler fra Origo.
Jeg har sjekket eposten min, dere er ikke blitt blokkert, Origo står som sikker avsender til min innboks.
Jeg har også sjekket innstillinger her inne, og der er epostvarslene haket av.
Etter ca 1 mnd uten varsler i vinter så kom det ETT varsel, og så var det slutt.

Hva skal jeg gjøre for å få epostvarsler?

betson på origo

Betson er stadig ute på sidene, med falske profiler sprer de “informasjon”, som navnet Nils-Henrik Øystese Vågås… Bør ikke avisene slette slike åpenbare pr-fremstøt?

Hei :)

Takk for at dere fins.
En ting jeg skulle satt pris på er følgende, jeg har tenkt på det en del ganger nå.

Tenk om når jeg hører på musikk på Origo, kunne få hørt på den selv om jeg ikke kan vente med og lese et innlegg.
Men hver jeg gang hører på musikk, og klikker på et innlegg, blir musikken borte og det blir sååå stille.

Selvfølgelig kan jeg åpne en ny fane og gå på youtube, men hadde vært fint og slippe det i blant.
Takk for hjelpen, om det er noe jeg selv kan gjøre bedre.

Pålitelig nettleser for Windows Vista?

I mange år har jeg benyttet Google Chrome som nettleser, bl.a. fordi den fungerte godt sammen med Origo (noe som ikke var tilfellet med Firefox i sin tid).

Nå er problemet at Google Chrome ikke lenger støtter Vista, som er operativsytemet på min HP laptop, så jeg er blitt nødt til å skifte nettleser. Prøvde igjen pånytt med Mozilla Firefox, men har en masse problemer. Det låser seg og alt stopper opp.

Er det noen som har greie på og god erfaring med Vista, som kan anbefale meg en nettleser som fungerer godt sammen med dette operativsymet?

Deling

I delingsmenyen skulle jeg ønske det var en mulighet for deling med andre grupper i Origo!

Vaktmesterkontoret

Følges av 1296 medlemmer.

Her kan du ønske deg funksjoner i tjenesten og komme i kontakt med de som driver Origo. Har du problemer eller en feil å rapportere kan du gjøre det her. Om det er noe du lurer på eller trenger hjelp med så er Sandkassa et utmerket sted å spørre. Vi setter stor pris på at man holder seg til saken som diskuteres og ikke bidrar med kommentarer som sporer diskusjonen av. Mer om sonen

Origo Vaktmesterkontoret er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder